ABADIA Hotel Granada Center, Vanhassa 1500-luvun tyylisessä talossa sijaitseva ABADIA Hotel Granada Center on yksi lumoavimmista, romanttisimmista ja upeimmista hotelleista Granadassa.
Hotellissa on nopea ilmainen WIFI. Hotelli sijaitsee aivan keskellä Granadan kulttuurillista ja kaupallista keskustaa. Kuuluisa Albayzinin alue on vain 200 metrin päässä ja katedraali vain viiden minuutin kävelymatkan päässä. Granadan kuuluisimpaan nähtävyyteen, Alhambraan, on ainoastaan kymmenen minuutin ajomatka. Hotelli on myös lähellä kaikkia liikenneyhteyksiä: Alhambra (500metriä, linja C3), Albayzin (linja C1), Sacromonte (linja C2), linja-autoasema (SN1), lentokenttä, Granadan kongressitalo (LAC)


Ilmainen parkeeraus suomalaisille matkailijoille

The
ABADIA Hotel Granada Center
sijaitsee hiljattain kunnostetussa 1500-luvun rakennuksessa täynnä poikkeuksellisen kiehtovia ominaisuuksia. Ylpeänä voimme tarjota 19 täydellisesti varustettua huonetta, joissa on tv, puhelin, jääkaappi, vedenkeitin, ilmainen Wifi, ilmastointi (ja lämmitys) sekä hyvin varusteltu kylpyhuone hiustenkuivaajineen, kylpytuotteineen sekä kylpyammeineen tai suihkuineen. Lisäksi hotellissa on sviitti – kahden hengen huone ylimmässä kerroksessa terasseineen ja porealtaineen.

Lisätietoja ja käytäntöjä:
- Ilmainen Granadan kartta
- -Erikoistarjous: Ilmainen pysäköinti
- Lähellä ravintoloita ja tapas-baareja
- Flamencoa Sactomonten Gypsyalueella

- Pysäköinti 14€/vuorokausi
- Lisäksi haluamme tiedottaa, että vastaanotto on suljettu 00.30-07.30 välisenä aikana sunnuntaista torstaihin eikä vastaanottovirkailijaa ole paikalla.
Huomioittehan, ettei hotelli pienen kokonsa vuoksi voi hyväksyä yli kuuden henkilön varauksia.

Odotamme innolla vierailuanne. Kiitos!