ABADIA Hotel Granada Center, sen vanhan 16thcentury tyylinen talo ja patio , on yksikaikkein lumoava , romanttinen ja upea hotellit löydät .
FREE WIFI nopea yhteys . Se sijaitsee suoraan keskelläkulttuuri-ja kaupallinen keskus Granada . 200 metriäAlbayzinin alueella , viiden minuutin kävelymatkan päässäkatedraali ja kymmenen minuutin ajomatkanupea Alhambra . Olemme erittäin hyvällä paikalla , vain 100 metrin päässä kaikki yhteydet , Alhambra ( 500 metriä , linja C3 ) , Albayzin ( bussi C1 ) Sacromonten ( C2 ) , Linja-autoasema ( LAC tai SN2 ) , Airport, Granada Congress Palace ( LAC )


Gratis parkering for finishs rejsende

The
ABADIA Hotel Granada Center Abbey Hotel Granada Center sijaitsee hiljattain kunnostettu 16th Century rakennus poikkeuksellisten ja kiehtovia ominaisuuksia .
Olemme ylpeitä voidessamme tarjota 19 täysin varustettua huonetta , joissa tv , puhelin, jääkaappi , vedenkeitin , ilmainen WiFi kaikissa huoneissa, ilmastointi ( keskus-tai lämmitys) , jatäydellinen kylpyhuone, hiustenkuivaaja , kylpytuotteita ja kylpyamme tai suihku . Lisäksi voimme tarjota teille Suite - Kahden hengen huone ylimmässä kerroksessa , jossa on terassi ja poreallas kahdelle .

Lisätietoja ja politiikat:
- Ilmainen kartta Granada
- -Erikoistarjous - Ilmainen pysäköinti
- Ravintolat ja tapas-baareja
- FlamencoSacromonten aidossa Gypsy Cave

- Pysäköinti € 14 yö
- Haluamme kertoa teille, että yöllä 00:30 til 07:30 sunnuntaista torstaihin javastaanotto on suljettu eikä vastaanottovirkailijaedessä . Vain hätätilanteessa , soita +34 629 894 915 . On viikon lopussa 24 tuntia henkilöstöä .
Huomioithan , että hotelli ei jotka hyväksyvät ryhmät yli 6 ihmistä , koskapieni kokohotellin .

Odotamme innolla vierailua . Kiitos.