ABADIA Hotel Granada Centrum (Casa-Patio del siglo XVI), Het Abadía Hotel, met zijn authentieke 16e eeuwse stijl, is één van de meest fantastische en romantische hotels in heel Spanje.

Gratis WIFI in alle kamers. Ons hotel bevindt zich in het cultureel en commercieel centrum van Granada, op slechts 5 minuten loofafstand van de kathedraal en de Moorse wijk Albaicín en 15 minuten van het Alhambra.

ABADIA Hotel Granada Het Abadía hotel is gesitueerd in een recent gerenoveerd gebouw daterend uit de 16e eeuw. Het heeft een indrukwekkende patio met Granadeens metselwerk, een idyllisch fonteintje en mooie lantaarns.

Het hotel beschikt over 19 kamers die allen zijn uitgerust met gratis WIFI, airco (of centrale verwarming) en een badkamer met haardroger en verscheidene badproducten. U kunt ook kiezen voor een suite die naast dit alles nog over een jacuzzi en privéterras beschikt.

Onlangs hebben we ons kameraanbo6d verrijkt zodat u ook kunt kiezen voor een appartement met eigen keuken. Als u nu boekt kunt u genieten van ons speciale openingsaanbod van ‘Appartementencomplex Abadía’. Het is ons genoegen u een volledig uitgerust appartement aan te bieden met dezelfde diensten als in ons hotel. Dit nieuwe appartementencomplex bevindt zich op 500 meter van het hotel. Wilt u meer weten over deze appartementen bezoekt u dan onze website: Appartementencomplex Abadía Centrum

Toeristische informatie aangeboden in het hotel:
- Kaart van Granada
- Monumentenroutes (Alhambra, kerken kloosters, musea, …)
- Gastronomische routes
- Excursies naar het Nationaal Park Sierra Nevada, de witte dorpjes in de Alpujarras
- Houd er rekening mee dat het hotel geen groepen van meer dan 4 personen toestaat. Dit als gevolg van de geringe omvang van het hotel.Wij kijken uit naar uw komst. Hartelijk dank.